Thursday, 19 April 2012

Happy Birthday!

Assalamualaikummmm x jawab dosa..hihi nk cite nie baca laaa
semalam 19/4/2012 birthday budak terlebih baik nama nye Syazril & Azizan *not twin*.diorang nie??hmm ntahlah mulut jahat sgt mcm longkang ._. hehe..kutuk org no.satu mengalahkan anak dara..^^ kk aku pulok yg lebih-2..birthday boy dorang??hmmm x tau lah nk bg ape..aku bg wish je kot..kalau rajin aku bg coklat..kalau malas sedekah al-fatihah je h dah cukup..diorang aku anggap mc m kawan kot.urmymmm aku suke kot kawan dgn diorang niehh.diorang baik?? erghhh x de lahh sgt..mulut je kot yg lebih kurang longkang.haha kk x lawak pon :3   ntah kenapa tergerak hati aku untuk buat post time birthday boy kawan aku.

mmm mcm x tau kalau buat post merepek tentang kawan-2 adalah maksud.maksud nyeww aku bohsannnnnn tahap babunnnn. klah bye gtg sekolah memanggil :3


 HAPPY BIRTHDAYYY UPIN IPIN!!!


terima kasih kerana sudi baca post sye

No comments:

Post a Comment